ibe_banner

ozi

Ugboro abụọ na-ekpo ọkụ na-ekpo ọkụ tube

Ugboro abụọ na-ekpo ọkụ na-ekpo ọkụ tube

Ugboro abụọ na-ekpo ọkụ na-ekpo ọkụ tube bụ ọkpọkọ nke nwere okpukpu abụọ nke mgbidi, na-enwekarị mgbidi dị n'ime na mgbidi dị n'èzí.A na-enwekarị ọdịiche dị n'etiti okpukpu abụọ a nke mgbidi ọkpọkọ, na-eme ka ọkpụkpụ okpukpu abụọ.Ọkụ abụọ na-ekpo ọkụ na mgbidi a na-ejikarị eme ihe na mmiri na usoro drainage, eriri nkwurịta okwu ọkụ, pipeline nnyefe n'okpuru ala na ubi ndị ọzọ.Igwe ọkpọkọ nwere mgbidi abụọ nwere ọtụtụ ngwa dị iche iche na injinia na ebe a na-ewu ihe, ma nwee ike izute ihe ndị pụrụ iche nke ọkpọkọ na mpaghara dị iche iche.

Atụmatụ ọrụ nkeabụọ mgbidi okpomọkụ-shrinkable tube gụnyere:

1. Nchedo mkpuchi: Ọdịdị mgbidi abụọ nwere ike inye ọrụ mkpuchi ka mma ma dị mma maka oge ndị chọrọ nchebe mkpuchi ọzọ.

2. Ike na ịdịte aka: N'ihi nhazi nke okpukpu abụọ, ọkpọkọ abụọ na-enwekarị ike na ogologo oge ma nwee ike iguzogide nrụgide na ibu dị ukwuu.

3. Mgbochi corrosion: Mgbidi ọkpọ dị n'èzí nwere ike inye nchebe nchebe ọzọ na-agbatịkwu ndụ ọrụ nke pipeline.

4. Ngwa dị iche iche: a na-ejikarị ọkpọkọ nwere mgbidi abụọ na mmiri na mmiri na-ekpo ọkụ, eriri nkwurịta okwu ike, pipeline nnyefe n'okpuru ala na ubi ndị ọzọ.

Usoro nke imepụta ọkpọkọ nwere mgbidi abụọ na-agụnyekarị usoro ndị a:

1. Nkwadebe ihe: Họrọ ihe ziri ezi, na-abụkarị plastik ma ọ bụ ngwakọta.

2. Mgbochi mgbidi dị n'ime na nke dị n'èzí: Site na usoro nkwụsịtụ, mgbidi dị n'ime na mgbidi dị n'èzí na-apụ n'otu oge.

3. Ịmepụta: Mgbe a gbasasịrị mgbidi dị n'ime na n'èzí, a na-ejikọta akụkụ abụọ nke mgbidi ọkpọkọ n'ime mgbidi abụọ site na ngwá ọrụ ịkpụzi.

4. Njikere na mgbakwasa: Idochi na ịkwa akwa tube nwere mgbidi abụọ mgbe emechara iji hụ na nha na ọdịdị elu na-emezu ihe ndị a chọrọ.

5. Nnwale na nkwakọ ngwaahịa: nyocha dị mma nke ọkpọkọ nwere mgbidi abụọ, nkwakọ ngwaahịa na nchekwa mgbe ị ruru eru.

Nke a bụ usoro nrụpụta n'ozuzu nwere ike ịdịgasị iche dabere n'ihe, usoro, na ụdị ngwaahịa.


Oge nzipu: Eprel-12-2024